Proprietarii de câini îşi pot lua patrupezii în avion lângă ei, într-un tur organizat în Japonia

Proprietarii de câini îşi pot lua patrupezii în avion lângă ei, într-un tur organizat în Japonia
Sursa: www.agerpres.ro Foto: http://thebark.com 27.01.2017 12:04
O companie aeriană din Japonia le oferă proprietarilor de câini posibilitatea de a-şi lua patrupezii cu ei în avion în loc să-i închidă pe parcursul zborului în cală. Serviciul face parte dintr-un întreg pachet de vacanţă ce cuprinde şi trei zile de cazare - tot împreună - la hotel şi maşină de închiriat pentru plimbări.

„Era dureros pentru mine să-mi las căţelul ca pe bagaje la check-in, pentru că tot timpul lătra”, a spus Toshihiko Kai, un corporatist de 41 de ani însoţit de teckelul său de patru ani care au profitat vineri de oferta Japan Airlines pentru un sejur în prefectura Kagoshima din sud-vestul ţării. „Acum se simte în siguranţă, pentru că stă lângă mine”, a adăugat acesta.

Excursia îi costă pe iubitorii de câini între 150.000 de yeni (1.305 dolari) şi 280.000 de yeni, în funcţie de numărul de participanţi, a menţionat compania.

„Călătoria cu avionul alături de animalele de companie deschide noi pieţe pentru zborurile interne”, a precizat un oficial al liniilor aeriene.

Primul zbor al JAL de acest gen, în decembrie 2016, a fost rezervat complet într-o oră, îmbarcându-se 60 de oameni şi 30 de câini.

O cursă similară a avut loc în mai anul trecut, când 87 de oameni au călătorit alături de 44 de animale de companie într-un avion al companiei ANA Holdings.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI