„Am fi divorţat în urmă cu mult timp dacă ne-am fi căsătorit'', a declarat Hawn. ''Căsătoria este un lucru interesant, psihologic. Dacă simţi nevoia să fi legat de cineva, atunci este important să te căsătoreşti. Dacă ai independenţă atunci este o chestie psihologică să nu fii căsătorit'', a adăugat actriţa.

„Pentru mine, aleg să stau, şi Kurt alege să stea necăsătorit. Şi ne-a plăcut alegerea făcută'', a spus Goldie Hawn.

Hawn şi Russel formează un cuplu din 1983 şi au împreună un băiat în vârstă de 30 de ani, Wyatt. Amândoi au fost căsătoriţi înaintea acestei relaţii. Actriţa este de asemenea mama lui Oliver şi a lui Kate Hudson, iar Kurt Russel este tatăl lui Boston Russel.

„O relaţie care durează nu se bazează pe o căsătorie'', a declarat anterior Hawn pentru revista People. ''Este vorba despre compatibilitate şi comunicare. Şi amândoi trebuie să vrea ca relaţia să meargă. Dacă o persoană nu vrea acest lucru, atunci relaţia nu va funcţiona'', a spus aceasta.

„'Să fie împreună, aşa cum doi piloni susţin casa şi acoperişul, şi să fie diferiţi, nu trebuie să fie de acord asupra tuturor lucrurilor, trebuie să înveţe cum să gestioneze momentele când nu sunt de acord. Orice este o alegere'', a mai spus Goldie Hawn, care va juca alături de Amy Schumer într-o nouă comedie de acţiune. Kurt Russel va putea fi văzut pe marile ecrane alături de Kate Hudson şi Mark Walhberg în thrillerul Deepwater Horizon, în regia lui Peter Berg, care are premiera vineri în cinematografele din SUA.