Actuala parteneră de viaţă a cineastului, Rosalind Ross are 26 de ani, iar potrivit presei americane, starul american de origine australiană şi iubita lui sunt ”încântaţi” de vestea că vor avea un copil.

”Mel şi Rose sunt încântaţi de acest bebeluş. Mel adoră să fie tată, iar el şi Rose abia aşteaptă să devină părinţi. Ultimii doi ani au fost unii dintre cei mai fericiţi din viaţa lui Mel”, a dezvăluit o sursă pentru revista People.

Mel Gibson are deja opt copii: şapte cu fosta lui soţie, Robyn Moore - Hannah, în vârstă de 36 de ani, gemenii Christian şi Edward, în vârstă de 34 de ani, William, în vârstă de 31 de ani, Louis, în vârstă de 28 de ani, Milo, în vârstă de 26 de ani şi Thomas, în vârstă de 17 ani - şi o fiică în vârstă de şase ani - Lucia - cu o fostă iubită, Oksana Grigorieva.

Rosalind Ross este o fostă campioană în concursuri ecvestre, devenită între timp scenarist. În ianuarie, cuplul şi-a oficializat relaţia, iar Mel Gibson şi Rosalind Ross au păşit împreună, ţinându-se de mână, pe covorul roşu de la gala de decernare a Globurilor de Aur.