Chitara de culoare galbenă, care era instrumentul preferat al lui Prince la sfârşitul anilor '80 şi începutul anilor '90, a fost vândută cu 137.500 de dolari. Potrivit unor informaţii neconfirmate, cumpărătorul ar fi Jim Irsay, proprietar al echipei de fotbal Indianapolis Colts.

Şuviţa din părul blond al lui David Bowie s-a vândut cu 18.750 de dolari, potrivit casei de licitaţi Heritage Auctions. Casa a precizat că şuviţa legată cu un fir albastru provenea de la o fostă angajată a muzeului de ceară Madame Tussauds din Londra. Angajata s-a ocupat de reconstituirea podoabei capilare a lui David Bowie în 1983 pentru statuia lui de ceară şi a păstrat şuviţa ca amintire.

Emblematicul artist al muzicii pop a murit în ianuarie de cancer, boală pe care a reuşit să o ascundă publicului până la sfârşit, chiar înainte de împlinirea a 69 de ani. În ce-l priveşte pe Prince, el a dispărut subit pe 21 aprilie, la 57 de ani, fără să lase în urmă copii sau un testament.

La sfârşitul anilor '80 Prince se lăsa rareori fotografiat fără preţioasa lui chitară galbenă. „Este o piesă unică asemeni pianului lui Beethoven, sau saxofonului lui John Coltrane”, a declarat Garry Shrum, directorul secţiei muzicale a casei Heritage Auctions.