''La acel moment nu mi-a plăcut'', a explicat actorul în emisiunea lui Stephen Colbert. Jude Law fusese abordat de regizorul Bryan Singer să fie ''omul de oţel'' în filmul ''Superman Returns'' din 2006.

''Pur şi simplu nu am vrut să fiu în acel rol. Sunt un englez şi nu cred că ar fi fost potrivit. Am fost destul de îngrijorat de costum şi pur şi simplu nu am făcut o fantezie din asta'', a mai apus Law.

Starul din pelicula The Sherlock Holmes a dezvăluit că a fost convins să încerce noul costum restructurat pentru rolul Superman însă de îndată ce s-a văzut în oglindă şi-a dat seama că acest rol nu este pentru el.

''Am stat acolo îmbrăcat în costum şi apoi aveam în minte imaginea cu mine în acel costum pe afişe din toată lumea şi am zis — în niciun caz — iar apoi l-am scos. Am fost Superman pentru două minute. A fost îndeajuns'', a mai spus Jude Law.

Personajul ar putea fi rejucat de Brandon Routh care nu a primit rolul după ce responsabilii studiourilor Warner Bros au fost dezamăgiţi de criticile şi încasările slabe ale filmului ''Superman Returns''. Hanry Cavill a interpretat rolul Superman în ''Man of Steel'' şi în recentul ''Batman versus Superman: Dawn of Justice''.