Conform formatului emisiunii, la care în alte ocazii au participat vedete precum Jennifer Lopez, Adele sau Elton John, popularul om de televiziune se afla la volanul maşinii sale. Pe scaunul din dreapta lui s-a aşezat, de această dată, interpreta Gwen Stefani, iar cei doi au cântat plini de elan câteva dintre cele mai cunoscute melodii ale ei. După ce au fredonat în duet „Rich girl”, în vehicul s-au urcat încă doi invitaţi speciali: George Clooney, tot sexi, deşi tocmai împlinea joi 55 de ani, şi Julia Roberts, mereu fermecătoare la cei 48 de ani ai săi. Ei au glumit şi au cântat împreună, iar înregistrarea video a devenit repede virală pe YouTube.

Fosta solistă a formaţiei No Doubt a intonat câteva dintre noile ei succese muzicale şi a răspuns şi unor întrebări ale interlocutorului ei. Nu a vorbit despre recenta ei despărţire de Gavin Rossdale, dar a dat de înţeles că aspectul ei mereu tânăr se datorează iubirii. După ce a divorţat, a început să cadă din nou în mrejele dragostei, ceea ce este ''ca şi cum te-ai spăla pe faţă'', a mărturisit compozitoarea, care este şi topmodel.

Momentele cele mai amuzante ale emisiunii s-au înregistrat abia după ce, dorind să se înscrie pe banda de circulaţie rapidă, pe care pot rula doar maşinile cu patru persoane la bord, James Corden şi-a chemat un prieten. Iar George Clooney nu a venit singur, ci împreună cu Julia Roberts, cu care este în prezent coleg de platou pentru pelicula ''Money Monster'' semnată de Jodie Foster.

Toţi patru şi-au unit glasurile într-o versiune originală a melodiei ''Hollaback Girl'', făcând chiar unele comentarii în legătură cu cuvintele acestui hit din repertoriul lui Gwen Stefani. Călătoria s-a încheiat apoteotic, cu o interpretare în cor a cunoscutei teme muzicale ''We are the champions''.
Viitorii călători ai maşinii-karaoke avându-l ca şofer pe James Corden vor fi Selena Gomez, Nick Jonas şi Demi Lovato.