SEMNELE DE FOC

Berbecii, leii şi săgetătorii se numără printre cei mai neînfricaţi nativi, întotdeauna tentaţi să se implice în cele mai riscante situaţii. În general, când se simt neîmpliniţi se adâncesc în muncă, riscând să facă din job o adevărată obsesie. Cei mai mulţi nativi trebuie să aibă grijă să nu se îngraşe, pentru că au tendinţa de a adăuga în greutate cu fiecare ocazie.

SEMNELE DE PĂMANT

În cazul zodiilor de pământ, taurii, fecioarele şi capricornii se confruntă cu cel mai mare viciu şi anume goana după bani, avere şi lux. Dependenţi de adrenalină, cei născuţi în aceste zodii sunt schimbători şi adoră emoţia pe care le-o dau relaţiile noi, ceea ce-i poate face să se plictisească destul de repede de un partener. Sunt creativi şi pot ajunge să muncească prea mult, uitând de viaţa personală şi de responsabilităţile faţă de familie.

SEMNELE DE AER

Idealişti de felul lor, nativii din balanţă, vărsător şi gemeni caută consolare în vicii de tot felul pentru a fugi de realitate atunci când lucrurile nu merg aşa cum şi-ar dori. Se tem de obligaţii şi tind să flirteze sau chiar să înşele în timp ce se află într-o relaţie stabilă. Nu le place să fie respinşi, de aceea ajung să pună punct unei relaţii înainte de a fi abandonaţi. Unele exagerări pot apărea şi din dorinţa de a fi într-o formă fizică bună. Pot deveni dependenţi de sport sau pot continua să fumeze doar pentru a nu adăuga în greutate.

SEMNELE DE APĂ

Problemele în cuplu îi pot duce pe mulţi nativi din zodia peşti, rac sau scorpion în situaţia de a-şi stinge amarul în alcool. Este modul în care fug sau încearcă să uite de ceea ce-i face să sufere. Cei născuţi sub acest semn sunt foarte sensibili şi suportă greu durerile sufleteşti şi fizice, riscând să devină dependenţi de orice le poate alina suferinţa.