Al treilea episod din Game of Thrones se numeşte „Oathbreaker” şi deja ne dă câteva detalii privind acţiunea. Clipul începe cu John Snow, care a revenit la viaţă, iar apoi o vedem pe Arya pregătindu-se să devină unul dintre Oamenii fără Chip. Mama dragonilor este în lanţuri, iar Cersei vrea să ştie tot, dar surpriza episodului trei ar putea fi marcată de întoarcerea lui Ned Stark, dar nu cum v-aţi aştepta să se întâmple asta.

Revenind un pic la episodul doi al noului sezon din Urzeala Tronurilor, trebuie menţionat că Kit Harrington, actorul care îl joacă pe John Snow şi-a cerut scuze că a trebuit să mintă pe toată lumea în legătură cu revenirea personajului său pe micile ecrane. John Snow a fost înjunghiat la finalul sezonului cinci din Game of Thrones, iar până acum toată lumea a speculat dacă va reveni sau nu la viaţă.

Kit Harington le-a transmis fanilor un mesaj după ce personajul său, Jon Snow, a fost readus la viaţă, duminică seară, în cel de-al doilea episod al Game of Thrones, „Home“, potrivit revistei „Entertainment Weekly“.

„ Îmi pare rău că v-am minţit. Mă bucur că oamenii s-au supărat că (n.r. – Jon Snow) a murit. Cred că cea mai mare temere a mea a fost faptul că oamenilor s-ar fi putut să nu le pese. Sau ar fi reacţionat: „Bine, a murit Jon Snow”, a zis el într-un mesaj video, subliniind faptul că a păstrat secretă soarta personajului său.

Producătorul serialului l-a rugat pe Harington să păstreze secretul serialului. Harrington a mai spus că s-a bucurat când fanii au avut o reacţie similară la moartea personajului său cu cea inspirată de episodul „Nunţii sângeroase“: „Înseamnă că ceea ce fac – sau ceea ce serialul face – e bine“, a mai declarat el.