Realizată în vara anului trecut, la Palatul Buckingham, de fotograful Ranald Mackechnie, aceasta este prima imagine care ilustrează clar poziţia a treia pe care o ocupă în ordinea succesiunii la tron fiul Ducelui de Cambridge şi al soţiei lui, Catherine.

Imaginea, captată în Salonul Alb, a fost gândită în aşa fel încât de pe ea să se poată dezlipi patru timbre - cu chipurile celor patru membri ai familiei. Toate vor face parte dintr-o emisiune de timbre cu care Royal Mail (Poşta Regală, serviciul poştal din Regatul Unit) omagiază două evenimente majore: aniversarea reginei, precum şi propria sărbătoare la împlinirea a 500 de ani de funcţionare.

Seria va conţine încă şase timbre, care vor ilustra atât scene din viaţa de familie, cât şi din prestigioasa activitate publică a longevivei regine.

Timbrele se vor pune în circulaţie începând din 21 aprilie, prin intermediul paginii web a Royal Mail şi în cele 8.000 de oficii poştale din întreaga ţară.

Emisiunea purtând numărul unu a fost înmânată chiar Reginei Elisabeta a II-a, miercuri, în timpul vizitei efectuate de aceasta, împreună cu soţul ei, Prinţul Philip, la Royal Mail, una dintre cele mai vechi companii poştale din lume.