Potrivit surse citate de UsWeekly, vedeta în vârstă de 29 de ani şi-a anunţat în august 2015 despărţirea de Brian Austin Green (42 de ani), cu care era căsătorită de cinci ani, în condiţiile în care cei doi erau deja separaţi de şase luni. Potrivit documentelor judiciare, divorţul celor doi este în curs de desfăşurare.

Megan şi Brian au împreună doi copii, Noah, de 4 ani şi Bodhi, de 2 ani, iar actorul un fiu în vârstă de 13 de ani, Kassius, din relaţia sa anterioară cu actriţa Vanessa Marcil.

Pe de altă parte, Fox şi Green au fost văzuţi împreună în ultima vreme, de multe ori luând prânzul în Los Angeles, fără copiii lor.

La începutul lunii martie, cei doi păreau în relaţii bune, atunci când au fost surprinşi la Sweet Butter Cafe din Studio City, California, iar Megan nu avea burtică de gravidă.

Luni seara, actriţa nu a părut să aibă vreo problemă în a-şi etala sarcina într-o rochie mulată neagră în timp ce poza alături de partenerul său din „Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows”, Will Arnett, şi de Amy Adams la CinemaCon.