Considerat unul dintre cele mai populare seriale din toate timpurile pe întregul mapamond, Top Gear va începe în curând cel de-al 23-lea sezon, iar distribuţia din spatele său este schimbată complet.

În urmă unor dezbateri agresive între Jeremy Clarkson şi unul dintre producătorii emisiuni, faimosul prezentator a fost concediat. Din solidaritate sau pentru că era vorba de un parteneriat care transcende ideea de Top Gear, ceilalţi doi prezentatori s-au retras şi ei, iar în curând ar trebui să lanseze o emisiune într-un format similar pe Amazon. 

Indiferent ce se va întâmpla cu noua emisiune condusă de Jeremy Clarkson, Top Gear este departe de a fi murit, iar prima mostră din noul sezon poate fi vizionată în trailer. În centrul atenţiei, de această dată, se vor afla Matt LeBlanc, pe care îl ştiţi probabil sub numele de Joey din Friends şi Chris Evans, altul decât cel pe care îl ştiţi probabil din Captain America. Prezenţa personajului The Stig din originala serie Top Gear este de asemenea introdusă în acest trailer, dar nu se ştie momentan dacă va apărea sau nu în fiecare episod.

La nivel global, fanii Top Gear i-au luat apărea lui Jeremy Clarkson, care devenise sinonim cu emisiunea. Mai mult decât atât, nu trebuie să căutaţi foarte mult pentru a găsi valuri de răbufnire online legate de ne-prelungirea contractului dintre BBC şi Clarkson.