Mai este aproximativ o lună până la lansarea primului episod din sezonul şase al Game of Thrones, iar fanii şi-au marcat cu siguranţă data în calendar. 24 aprilie este momentul pe care îl aşteptăm cu toţii. La fel ca în anii trecuţi, indiferent unde vă aflaţi pe glob, atâta timp cât aveţi acces la HBO, fiecare episod va fi difuzat în aceeaşi zi la TV, iar a doua zi ar trebui să fie disponibil pentru vizionare pe platformele online HBO Go şi HBO Now.

În speranţa că va creşte interesul internauţilor în sezonul 6 şi mai mult decât au făcut-o deja, cei de la HBO au lansat în urmă cu câteva ore trailer-ul pentru noul sezon. Acesta poate fi vizionat mai sus în varianta Red Band. Această asociere de cuvinte înseamnă că s-ar putea să nu fie potrivit pentru vizionare la birou, fie din cauza violenţei extreme, fie din cauza nudităţii. În acest caz particular, ţine de voi să decideţi ce elemente pot fi considerate ca fiind nepotrivite pentru minori.

În ceea ce priveşte conţinutul trailerului, îl vedem din nou decedat pe Jon Snow, Bran Stark ajunge din nou în centrul acţiunii cu Night’s King în spatele său în timp ce Cersei Lannister se pare că se răzbună pe cultul clericilor din cetate prin intermediul versiuni zombi a The Mountain. În orice caz, sunt surprinse suficient de multe detalii încât să vă motiveze să vă uitaţi la fiecare episod cu interes.

Cei care au citit A Song of Ice and Fire au un motiv suplimentar pentru se uita la noul sezon din Game of Thrones deoarece este prima oară când detaliază ceva ce nu s-a întâmplat încă în cărţi.