„Ghiceşte Preţul” este show-ul care va completa  numărul emisiunilor difuzate de postul nostru de televiziune. Cunoscut în toată lumea cu denumirea „THE PRICE IS RIGHT”, (GHICEŞTE PREŢUL) este un format internaţional deţinut de una dintre cele mai mari case de distribuţie - Fremantle Media. Emisiunea se difuzează pe piaţa internaţională de peste 50 de ani şi a fost produsă în 38 de ţări. Este unul dintre cele mai de succes show-uri, care a adunat în palmares 20 de premii EMMY.

Concursul este simplu şi interactiv. Participanţii selectaţi în urma depunerii formularelor sunt invitaţi în platoul emisiunii unde începe marea distracţie. Gazda emisiunii este nimeni altul decât prezentatorul emisiunii Deşteptarea, Bogdan Dascăl care iese din confortul dimineţii pentru a pune la încercare intuiţia oamenilor la capitolul preţuri.

Show-ul promite multă distracţie, iar cel mai important este că fiecare participant care decide să facă parte din emisiunea „Ghiceşte Preţul” se alege cu premii, dar şi vouchere în valoare de sute şi mii de lei din partea sponsorului general. Marea echipă a proiectului este completată şi de actorul şi stilistul Jurnal TV Emilian Creţu care este responsabil de doza de umor cu care vine la pachet emisiunea.

Şi Jurnalul orei 13.00 va deveni mai atractiv. Moderatorul Vasile Luchianu ne va prezenta cele mai proaspete ştiri interne şi externe din toate domeniile.