Un detaliu important pentru o nuntă ca-n poveşti este fără îndoială decorul. Şi dacă în 2015 se opta pentru stilul minimalist, acum specialiştii ne îndeamnă să alegem multă verdeaţă dar şi decoraţiuni luxuriante, indiferent dacă vorbim despre o nuntă în interior sau în aer liber.

Probabil orice mireasă şi-ar dori să aibă la cel mai important eveniment din viaţa ei un tort nu doar delicios ci şi spectaculos. În acest an, o tendinţă sunt cele decorate cu flori vii care vor reuşi să uimească prin aspect.

Una dintre tendinţele care capătă din ce în ce mai multă amploare la nunţile de la noi este candy barul. Deserturile alese cu multă grijă nu numai că vor îndulci invitaţii, dar vor oferi un plus de culoare decorului în întregime.

Dacă vreţi ca cei dragi să nu reziste tentaţiei de a vă fi alături în ziua nunţii, nu uitaţi că decizia lor depinde în mare lucru de invitaţiile pe care le oferiţi. Vestea bună este că aveţi de ales dintr-o diversitate mare de modele, forme şi culori care de care mai originale.