La petrecerea Vanity Fair, organizată în Beverly Hills, vedetele au optat pentru ţinute mai lejere, în culori neutre. Negrul, albul şi griul au fost nuanţele care au predominat.

Interpreta Selena Gomez a atras toate privirile într-o rochie argintie, cu detalii care imitau nasturii. De altfel, anume aceste accesorii au fost cele care au atras atenţia.

Şi cântăreaţa Taylor Swift a făcut senzaţie la petrecere cu o rochie neagră, cu un decolteu adânc. Kate Bosworth a purtat însă o rochie cu o croială simplă în partea de jos, dar toată atenţia a fost atrasă de volanele din partea de sus.

O alegere ceva mai îndrăzneaţă a făcut-o Diane Kruger, care a optat pentru o rochie marsala. Cum era de aşteptat, în centrul atenţiei a fost actorul Leonardo DiCaprio, care nu a renunţat la statueta de aur nici la petrecere.

Accesul jurnaliştilor la distracţia de după gala Oscar a fost permis doar la început. Astfel că pe internet au apărut doar poze postate de vedetele prezente la eveniment. Petrecerea este organizata anual de revista Vanity Fair.