Zuckerberg a distribuit un amuzant videoclip scurt în mediul online în care ilustrează o parte din funcţiile sistemului Jarvis inclusiv sunetul vocii lui Freeman care oferă informaţii şi răspunde la anumite cerinţe ale lui Zuckerberg.

În luna octombrie Zuckerberg a cerut mai multe sugestii privind persoana care să împrumute vocea sa sistemului de inteligenţă artificială de management al casei sale şi chiar dacă a primit o propunere mai mult în glumă din partea lui Robert Downey Jr. publicul l-a propus în mod covârşitor pe Morgan Freeman.

Într-un interviu pentru Fast Company despre Jarvis, Zuckerberg a spus că nu a luat în calcul ca Morgan Freeman să fie cel care asigură vocea sistemului Jarvis până când l-a întâlnit în persoană la gala Breakthrough Awards în luna decembrie.

L-am strigat şi i-am propus ca el să fie cel care asigură vocea sistemului Jarvis aşa cum au recomandat mii de oameni, a spus Zuckerberg.

Actorul a acceptat propunerea fondatorului Facebook şi va înregistra câteva comenzi prestabilite ale sistemului Jarvis. Deocamdată, niciuna dintre părţi nu a specificat dacă Morgan Freeman va fi recompensat financiar pentru acest demers.