Actorul s-a despărţit de soţia luna trecută - după mai mult de un deceniu de relaţie - şi se spune că Pitt şi-a revăzut copiii pentru prima dată, de când cuplul a anunţat că s-au despărţit.

În timp ce lupta pentru custodie este în plină desfăşurare, o sursa a declarat pentru revista People: „Brad a petrecut recent clipe minunate alături de copiii săi”. Vestea vine la puţin timp după ce cuplul „Brangelina” a anunţat că au ajuns la un acord de custodie temporară.

Acum, potrivit TMZ, Angelina va avea custodia fizică temporară a celor şase copii, pentru următoarele trei săptămâni, înainte ca departamentul County Department Of Children And Family Services din Los Angeles să examineze cazul din nou.

Se presupune că actorul Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, îi va vizita iniţial pe copii alături de un terapeut ce va monitoriza starea copiilor, înainte să evalueze dacă un specialist ar trebui să rămână prezent la vizitele viitoare.

Surse au confirmat, de asemenea, că Brad a fost de acord sa efectueze teste pentru droguri şi alcool în sânge, în mod voluntar, şi întreaga familie va beneficia de servicii de consiliere psihologică. O sursă a declarat pentru Mirror online: „Acordul temporar va dura până la 20 octombrie şi este complet voluntar, cu un plan structurat de luare a deciziilor”.

„Vedetele au căzut de acord să facă şedinţe de terapie la psiholog, şi nici un acord permanent nu a fost făcut în privinţa custodiei fizice sau juridice”, a adăugat sursa. „Nu a existat nicio hotărâre, aceasta a fost doar un acord complet voluntar”, mai spune sursa.

Brad Pitt a fost de acord ca terapeutul să fie prezent atunci când îşi vizitează copiii.