Actriţa americană Allison Janney, cunoscută pentru rolul din serialul ”Viaţa la Casa Albă/ The West Wing” Emmy, câştigătoare a şapte premii Primetime Emmy şi nominalizată de cinci ori la Globul de Aur, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, informează Reuters.

Foto: The Ellen DeGeneres Show

La ceremonia de inaugurare a stelei, care a avut loc luni după-amiază, vedeta americană, care interpretează în serialul ”The West Wing” personajul C.J. Cregg, secretar de presă la Casa Albă, venit însoţită de actorul Richard Schiff, colegul ei din distribuţia acestui serial de succes.

Aceasta este cea de-a 2.592-a stea de pe Walk of Fame din Hollywood.

Steaua actriţei Allison Janney se află pe Hollywood Boulevard lângă steaua care este dedicată actorului Montgomery Clift.

La ceremonia de dezvelire a stelei a fost prezent şi renumitul producător Chuck Lorre, unul dintre creatorii serialului ”Mom”, în care a fost distribuită Allison Janney. 

Al patrulea sezon al acestui serial TV va avea premiera pe micile ecrane nord-americane pe 27 octombrie.

Allison Janney, născută pe 19 noiembrie 1959, este o actriţă americană de teatru, film şi televiziune. A câştigat şapte premii Primetime Emmy graţie rolurilor interpretate în seriale TV de mare succes precum ”The West Wing”, ”Masters of Sex” şi ”Mom”. Şi-a construit o carieră prestigioasă şi în teatru şi a fost nominalizată de două ori la premiile Tony pentru două spectacole de pe Broadway -  ”A View From the Bridge” şi ”9 to 5”. A jucat şi în numeroase filme care au avut succes pe marele ecran - ”American Beauty” (1999), ”The Hours” (2002), ”Finding Nemo” (2003), ”Juno” (2007), ”The Help” (2011), ”Spy” (2015), ”Finding Dory” (2016), ”The Girl on the Train” (2016) şi ”Miss Peregrine's Home for Peculiars” (2016).

Comentarii
Din aceeași categorie

Taylor Swift a ajuns la performanţa obţinută de Whitney Houston în topul american al albumelor

Cântăreaţa pop Taylor Swift a egalat performanţa obţinută de Whitney Houston în topul american al albumelor, după ce albumul ei „Folklore” a petrecut a...

VIDEO // „Imnul” străzilor din Chișinău, lansat de ZeroDoi la Jurnal TV: „Astea sunt doar gropi cu drum”

Un „imn” al străzilor din capitală a fost lansat de actorul Cătălin Lungu, realizatorul show-ului #ZeroDoi, la Jurnal TV, în timpul primei ediții a emisiunii...

Parodie de milioane marca Zero Doi la Jurnal TV: Președintele răspunde

Săptămâna aceasta, la Jurnal TV a avut loc premiera #Zero Doi pe TV, iar realizatorii emisiunii, în frunte cu actorul Cătălin Lungu, au adus în fața telespectatorilor...

Britney Spears a cerut să fie făcut public cazul privind tutela ei

Cântăreaţa Britney Spears a cerut, printr-o notificare depusă de avocatul ei la Curtea Superioară din Los Angeles, să fie făcut public cazul privind tutela...

Filmările pentru „The Batman”, suspendate după ce Robert Pattinson a fost diagnosticat cu Covid-19

Filmările pentru „The Batman” au fost suspendate după ce actorul Robert Pattinson a fost diagnosticat cu Covid-19, potrivit presei americane de specialitate.
Top Jurnal.md în timp real