Sună bine, iar modul de prezentare, într-o cutie unică ce poartă emblema creatorului, Karl Lagerfeld, celebrul designer de modă ce colaborează cu Chanel şi Fendi. Probabil e deja evident că vorbim de un preţ mare, dar cât de mare?

Cutia de creioane colorate creată de Karl Lagerfeld costă 2.850 de dolari şi oferă cam tot ce ţi-ai putea dori în materie de obiecte pentru desen. Cutiile negre sunt realizate manual şi fiecare are propriul cod de identificare. De asemenea, fiecare dintre cutii vine cu un certificat de autenticitate. Vor fi produse 2.500 de astfel de cutii.

Ce este probabil cel mai surprinzător din toată povestea este faptul că deja există o listă de aşteptare pentru cutiile de creioane colorate create de Karl Lagerfeld, în parteneriat cu Faber-Castell. Seturile sunt create ca tribut pentru pasiunea de a desena a designer-ului de modă.

Fiecare nuanţă din cele disponibile în cutie a fost aleasă special de Lagerfeld şi simbolizează sinergia dintre modă, artă şi design. Dacă aveţi prin vreun portofel uitat suma necesară, nu rămâne decât să vă înscrieţi pe lista de aşteptare a cutiilor de creioane ce se vor lansa pe 31 octombrie. Ca alternativă, puteţi cumpăra şi creioanele clasice Faber-Castell, care costă doar o fracţiune din preţul cutiei în ediţie limitată.