Odată cu sosirea furtunii la New York, prioritatea noastră este siguranţa şi securitatea spectatorilor de teatru şi a angajaţilor noştri, a declarat Charlotte St. Martin, preşedinte al The Broadway League. Ca urmare a interzicerii transportului individual în New York şi a suspendării transportului public de către autorităţile federale şi a celorlalte măsuri de siguranţă implementate pe fondul condiţiilor meteo, spectacolele matineu şi cele de seară au fost anulate, a mai spus Martin, adăugând că speră ca duminică, 24 ianuarie, reprezentaţiile să se poată desfăşura normal.

Spectacolele anulate au fost Kinky Boots, Hamilton, Wicked, School of Rock, Finding Neverland, Chicago, Phantom of the Opera, Jersey Boys, The Lion King, Aladdin şi Les Miserables, potrivit The Broadway League, scrie UPI.com.

Cel puţin 15 persoane şi-au pierdut viaţa din cauza furtunii de zăpadă Jonas, denumită metaforic de localnici Snowzilla, care loveşte în prezent estul Statelor Unite, au anunţat surse oficiale, potrivit AFP. Primarul oraşului New York, Bill de Blasio, a informat că trei persoane au murit în timp ce curăţau zăpada. „Este un apel pentru toată lumea: nu depuneţi eforturi fără discernământ, mai ales dacă aveţi vreo problemă de sănătate", a declarat Bill de Blasio pentru CNN.