Născută pe 2 mai 2015, Charlotte este descrisă de Tatler ca un minunat mic ghemotoc de bucurie, care ne-a cucerit deşi deocamdată ştim foarte puţine lucruri despre ea, în afară de importantul aspect că este pe poziţia a patra a succesiunii la tronul Marii Britanii. Din acest punct de vedere, ea urmează după bunicul patern, Prinţul Charles, tatăl ei, Prinţul William, şi frăţiorul ei, Prinţul George, adaugă agerpres.ro.

Clasamentul îi plasează pe locul al doilea pe Ducesa de Cambridge, Catherine, iar pe al treilea, pe soţul acesteia, Prinţul William.
Câştigătorul topului de anul trecut, Prinţul George de Cambridge, se situează pe poziţia a patra, exact înaintea străbunicii lui, Regina Elisabeta a II-a.

Primarul Londrei, Boris Johnson este pe locul al 18-lea, devansat de actori precum Eddie Redmayne (locul 12), laureat al Oscarului de anul trecut pentru „Cel mai bun actor în rol principal”, şi Felicity Jones (16), dar şi de Lizzy Jagger (14), fiica lui renumitului sir Mick Jagger, solistul formaţiei „The Rolling Stones”.

Premierul britanic, David Cameron apare abia la poziţia 65 în acest top despre a cărui mod de alcătuire revista Tatler nu dă nicio informaţie, mărginindu-se la a lansa cititorilor săi invitaţia de a face comentarii pe Facebook sau Twitter referitor la acest subiect.