„Fata din Bronx" şi-a surprins publicul invitând artişti care au acompaniat-o în unele piese, precum Ja Rule la cântecul „I'm Real"; Ne-Yo în piesa „All I Have", sau prietenul său Pitbull alături de care a interpretat celebrul hit „On The Floor".

Mulţi artişti de la Hollywood nu au vrut să piardă senzualul debut al lui J-Lo, la spectacolul căreia biletele au fost complet epuizate. Printre aceştia s-au numărat Justin Bieber, Wilmer Valderrama, Ray Liotta, Gina Rodriguez, Kelly Osbourne şi marea ei prietenă Leah Remini.

Au fost prezenţi şi mulţi dintre colegii săi din serialul poliţist „Shades of Blue", în care Jennifer joacă rolul principal şi care a fost lansat luna aceasta de postul NBC. Vedeta hispanică a contat şi cu prezenţa nedespărţitului său iubit şi dansator Casper Smart.

Noua miza a lui Jennifer López, care a îmbrăcat în timpul spectacolului ţinute sexy care i-au lăsat la vedere fizicul admirabil, este o bandă sonoră live, 16 dansatori şi un impresionant set de lumini, video şi efecte speciale.

După premieră, artista şi-a sărbătorit debutul cu o mare petrecere la restaurantul Mr.Chow din hotel Caesars Palace.

Plăcut impresionată de primirea caldă a publicului, artista a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu tortul pregătit în onoarea ei, sub care a scris: „What a night!