Angelina Jolie regizează în prezent filmul „First They Killed My Father" în Cambodgia unde a întâlnit un băieţel pe nume Allouy Shoun, care trăieşte în sărăcie, alături de alţi 12 fraţi, într-o mahala din oraşul Siem Reap. Cei 13 copii au între 16 luni şi 23 de ani şi trăiesc împreună cu părinţii. Tatăl lor, care are 40 de ani, este prea bolnav pentru a putea să mai muncească.

Fiicele Angelinei, Shiloh şi Zahara, de 9, respectiv 10 ani, au devenit foarte apropiate de copiii din această familie, motiv pentru care actriţa ar fi decis să-l adopte şi pe Allouy (a cărui vârstă nu a fost precizată).

„Angie a promis că va dona 1 milion de dolari pentru a ajuta această familie şi doreşte să-l adopte pe Allouy", a susţinut o sursă citată de Radar Online.

Angelina Jolie îşi scosese fiicele la o îngheţată, într-o pauză a filmărilor, când a fost abordată de Leida Shoun, de 16 ani. Impresionată de mizeria în care trăieşte această familie, Angie le-a oferit haine în valoare de 200 de dolari şi le-a cumpărat câteva biciclete noi.

„Aveam o singură bicicletă pentru întreaga familie şi este o bicicletă foarte veche. Pentru noi faptul că am primit biciclete este extraordinar. Shiloh şi Zahara şi familia lor sunt nişte oameni foarte buni! Îi cunoaştem de mai mult timp şi ne mai ajută cu bani. Eu mă joc cu Shiloh şi cu Zahara", a declarat pentru Radar Online Leida Shoun.

Cei doi actori au împreună şase copii: Maddox, 14 ani, Zahara, 10 ani, Shiloh, 9 ani, Pax, 12, Knox şi Vivienne, 6 ani.