Festivalul Internaţional de Film de la Berlin şi-a deschis porţile cu o ceremonie extravagantă. Pe covorul roşu au păşit cei mai apreciaţi actori europeni ai momentului, dar şi staruri de la Hollywood, precum James Franco şi Jena Malone. Actori, cineaşti şi critici de specialitate vor viziona cele mai noi producţii hollywoodiene, dar şi europene. 

Printre numele sonore care au păşit pe covorul roşu de la Berlinala 2015 a fost şi Juliette Binoche, protagonista filmului '„Nobody Wants the Night'”. Producţia, care a deschis evenimentul este inclusă în competiţia internaţională a festivalului din Berlin alături de alte 18 pelicule. Filmul prezintă drama unor oameni ce luptă să supravieţuiască într-unul dintre cele mai neprimitoare locuri de pe pământ: zona arctică.

Pe covorul roşu s-au făcut remarcaţi şi membrii juriului, care vor stabili câştigătorii premiilor „Ursul de Aur” şi „Ursul de Argint” din rândul celor 19 producţii. Festivalul de film de la Berlin, care este unul dintre cele mai vechi astfel de evenimente din lume, va dura până pe 14 februarie.