StarNet lansează noua campanie de toamnă: „Creează-ţi propriul abonament de la 170 de lei”

StarNet lansează noua campanie de toamnă: „Creează-ţi propriul abonament de la 170 de lei”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 04.10.2017 11:14
Pentru că tu ştii cel mai bine ce ţi se potriveşte, care sunt preferinţele şi pasiunile tale, toamna asta StarNet îţi oferă posibilitatea să-ţi construieşti propriul abonament.
 
În perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2017, îţi creezi abonamentul conform opţiunilor de care ai nevoie, nimic în plus. Controlezi viteza de internet, alegi grila TV preferata pentru fiecare Televizor în parte, selectezi numărul de minute, naţionale şi internaţionale şi perioada contractuală dorită.

StarNet a creat pentru tine un constructor online, care te va ajuta să-ţi aduni abonamentul uşor şi rapid, ca să te bucuri de cât mai mult timp alături de cei dragi: accesează promo.starnet.md.

Selectează una dintre opţiunile de bază: Internet Only 100 Mbps sau Internet Only 150 Mbps

Măreşte viteza până la 500 Mbps

Alege din opţiunile suplimentare tot ce ţi se potriveşte: destinaţiile şi numărul de minute pentru convorbiri nelimitate, canalele, numărul echipamentelor TV şi grila preferată pentru fiecare TV în parte pentru distracţie non-stop.

Comandă abonamentul personalizat, iar în scurt timp expertul StarNet va lua legătura cu tine, pentru a te ajuta să devii parte a marii familii StarNet. 
La StarNet, ai toată libertatea de a crea, pentru că poţi modifica şi adapta oricând serviciile, conform dorinţelor, pasiunilor şi nevoilor tale de comunicare.
 
Iar ca să te bucuri la maxim de experienţele pe net sau cele de la TV, acum la StarNet găseşti un portofoliu consistent şi variat de produse IT, pe care le poţi achiziţiona în schimbul stelelor de fidelitate adunate în cadrul programul de loialitate ”Prietenii StarNet”. Accesează starnet.md, vezi noua rubrică StarShop şi alege-ţi gadget-ul care ţi se potriveşte cel mai bine.
 
Toamna asta la StarNet eşti liber să creezi!
 
Detalii despre oferta de toamnă poţi afla la numărul: (022) 84.55.55 sau pe promo.starnet.md

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI