FOTO

Câştigă două bilete dus-întors spre Viena, oraşul cu cele mai bogate tradiţii muzicale!

Câştigă două bilete dus-întors spre Viena, oraşul cu cele mai bogate tradiţii muzicale!
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 02.01.2017 10:29
Vizitează Viena pentru a lua parte la unele dintre cele mai fascinante evenimente care au loc în viitorul apropiat în capitala Austriei! Participă la promoţia organizată de către Air Moldova şi ZBOR.MD şi poţi să câştigi două bilete de avion dus-întors la Viena.

În perioada 2 - 31 ianuarie, cumpără orice fel de bilete cu Air Moldova de pe Zbor.md şi ai şansa să vizitezi oraşul cu una dintre cele mai bogate tradiţii muzicale. Biletele de avion pot fi procurate online pe site-ul www.zbor.md sau în oficiul agenţiei din 31 August 1989, 64. Regulamentul îl puteţi vedea aici.Aici au activat un şir de compozitori cu nume mondial precum Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven, Franz Schubert, Johannes Brahms, Gustav Mahler, Robert Stolz, Arnold Schoenberg şi alţii.În fiecare an programul de concerte din Viena include mai mult de 15 mii de evenimente muzicale de toate genurile. Ţi-am pregătit şi o listă dintre cele care vor avea loc în ianuarie-februarie şi nu numai:

Sezonul balurilor – începe în noiembrie, însă îşi atinge apogeul în primele două luni de iarnă şi oferă mai mult de 2000 de ore de dans. Dansează în ritm de vals sau în ritmuri mai moderne, însă dansează! Viena este oraşul muzicii şi a dansului. Evenimentele sunt ţinute la renumitele Hofburg (Palatul Imperial), Opera de Stat Vieneză, Filarmonică, Konzerthaus. Balul Florilor, Balul Bomboanelor, Barul Corului de Băieţi din Viena, iată doar câteva dintre titlurile Balurilor ce au loc.

Resonanzen 2017: "Freizeiten" (21 - 29 ianuarie) – festivalul vienez de muzică antică ce are loc anual timp de 25 de ani în sala de concerte Konzerthaus. Organizatorii promit o colecţie unică de concerte menite să încânte şi să răsfeţe publicul.

Evenimente la Opera de Stat Vieneză – în ianuarie, poţi vedea şi asculta „Hansel şi Gretel”, baletul „Raymonda”, „Romeo şi Julieta”, „La Sonnambula”, „Don Giovanni” şi multe altele. Opera de Stat Vieneză a fost fondată în 1869 şi reprezintă unul dintre cele mai mari teatre de operă din Austria, un adevărat centru cultural muzical.

Orchestra Barocă Vieneză la Palatul Schonborn-Batthyany – ascultă Mozart, Vivaldi, Donizetti, Ceaikovski, Puccini în una dintre cele mai frumoase săli de concert. Palatul Schonborn-Batthyany a fost construit în 1699 şi este un model de arhitectură cu adevărat somptuos. E ceva deosebit să savurezi muzica celor mai mari compozitori din lume într-o astfel de sală.

Mozart, Beethoven şi Schubert în Biserica Sfintei Anna din Viena – Cvartetul de coarde îţi prezintă ceva exclusiv! Savurează muzica de cameră ai celor mai renumiţi compozitori într-un loc deosebit – Biserica Sfintei Anna, construită în stil baroc, ceea ce face ca experienţa muzicală să fie una cu totul desăvârşită şi autentică.

În afară de baluri, concerte, piese de teatru, Viena îţi propune un şir de alte evenimente şi locuri pe care să le vizitezi şi să vrei să revii. Admiră arhitectura sa, plimbă-te pe străzile pavate şi gustă cafea în cele mai populare şi tradiţionale cafenele din lume – cafenele vieneze.

Participă la promoţia organizată de Air Moldova şi Zbor.md cumpărând bilete de avion şi profită de ocazia de a câştiga bilete spre Viena, dus-întors!P.

Ştiri NON-STOP