De sărbători ai mai multe motive de fericire alături de StarNet!

De sărbători ai mai multe motive de fericire alături de StarNet!
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 13.12.2016 11:10
În perioada magică a sărbătorilor ai nenumărate motive de fericire alături de StarNet, pentru că te alegi cu soluţii inovative de informare, divertisment şi servicii de ultimă generaţie doar în format full HD şi doar la cele mai avantajoase tarife. Iar pentru a te simţi acasă la Moş Crăciun, am pregătit pentru tine atmosferă de sărbătoare şi pachete promoţionale sub brazii din toate oficiile StarNet.

Şi pentru că Crăciunul este momentul perfect pentru a împărţi fericire, la StarNet ai parte de abonamente Triple Play, care, pe lângă full servicii, îţi oferă un Televizor inclus în orice pachet, pentru o plată lunară începând cu 230 lei.

Alege acum un abonament cu 3 servicii şi experimentează divertismentul nelimitat, bucură-te de cea mai variată grilă TV şi de meniul cu interfaţă intuitivă, direct la tine acasă pe noul televizor cu o diagonală la alegere: de 24”(61 cm), 32”(82 cm) sau 40”(101 cm). Oferta Triple Play vine şi cu o reducere de 600 lei la orice abonament, în care descoperi noi experienţe, pentru că ai Internet de cele mai mari viteze - 100 Mbps, comunici fără limite - 1200 minute în reţea+60 de minute naţionale fixe, explorezi televiziunea interactivă, te bucuri de echipament TV şi Wi-Fi inclus, toate conectate gratuit. Şi ca să fii sigur că vei alege cadoul perfect, ai la dispoziţie o varietate de pachete sortate de servicii în portofoliul StarNet.

Cadourile sunt pe placul oricui, mai ales de sărbători, aşa că vino în orice oficiu StarNet şi alege-ţi cadoul perfect pentru tine şi cei dragi!

Mai multe detalii despre cea mai bună ofertă a iernii le găseşti aici.

StarNet – Împreună schimbăm viitorul!


P.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP