image
Sursa foto: wn.com

Ultimii urmaşi ai lui Hitler trăiesc vieţi secrete în Statele Unite ale Americii

Conform unui raport recent, unii dintre urmaşii lui Hitler trăiesc de zeci de ani în Long Island.

Strănepoţii lui Hitler, Louis, Alexander şi Brian Stuart-Houston, ultimii descendeţi din partea tatălui lui Hitler, trăiesc în suburbiile din New York, conform publicaţiei germane Bild ce a încercat recent să stea de vorbă cu aceştia.

FoxNews scrie că cei trei bărbaţi sunt fiii nepotului lui Hitler, Wiliam Patrick Hitler, ce s-a născut în Marea Britanie, tatăl său fiind fratele vitreg Alois Hitler Jr.

Alois a emigrat la 14 ani în Dublin, unde a lucrat ca ospătar. William s-a întors în Germania în 1929, pentru a participa la raliul din Nurenberg. Acesta s-a întors apoi în Marea Britanie, unde a început să ofere interviuri presei fiind considerat „nepotul englez” a lui Hitler, fiind convocat apoi la Berlin de către un Fuhrer furios.

„Ce ai spus în ziar? Cine ţi-a dat permisiunea să vorbeşti despre problemele mele private”, ar fi întrebat Hitler, după cum spune mama lui William, Brigid. „Nimeni nu are voie să vorbească despre viaţa mea privată în ziar. Nu am spus niciodată vreun cuvânt pe care să-l poată folosi şi acum este un <<nepot>> care le spune toate detaliile mizerabile pe care ei vor să le afle”, mai amintea mama lui William.

William a călătorit apoi în New York, unde a continuat să ofere prelegeri despre familia sa, iar mai târziu s-a înscris în armată pentru a lupta în cel de-Al Doilea Război Mondial. După război s-a mutat în Patchogue , cu soţia sa ce avea origini germane, şi şi-au schimbat numele iniţial în Hitler apoi în Stuart-Houston, după cum afirmă publicaţia Bild.

Bărbatul a murit în 1987, la 76 de ani, iar în prezent doi dintre fiii săi au refuzat să discute cu presa. Singurul care a acceptat a fost Alexander, pe care îl mai cheamă şi Adolf, potrivit Bild. Acesta şi-a exprimat simpatia pentru cancelarul actual al Germaniei, Angela Merkel.

Fraţii săi Louis şi Brian locuiesc împreună, nu foarte departe de el, iar vecinii acestora le cunosc originile şi afirmă despre ei că sunt „persoane excelente”. „Nu poţi fi învinovăţit pentru rudele tale”, a afirmat, pentru cotidianul german, unul dintre vecinii lor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: